🎁 Magazine cu campanii și reduceri partenere BF.ro!

Reduceri şi vouchere la televizoare Sony OLED 4K

Ofertă eMAG.ro

Pe ultima sută de metri a zilei de 20 octombrie venim cu două oferte de televizoare OLED atractive marca Sony, ambele găsite în oferta eMAG. Avem un televizor de 121 cm şi unul de 139 cm, iar ambele sunt ideale pentru a te juca pe PlayStation 5.

Primul model 4K este un Sony 48A9 de 121 cm, cu Android TV la bord şi cu panou OLED 4K. Face parte din Clasa G de consum energetic şi costă 5999 lei. Dacă puneţi produsul în coş şi aplicaţi codul "TV4K" beneficiaţi pe loc de o reducere de 10%, adică 599 lei. Are un procesor foarte puternic, folosit pentru upscaling şi vine cu funcţii de îmbunătăţire a contrastului şi culorii. Are un sistem revoluţionar de distribuire a sunetului, direct din ecran, cu funcţia Acoustic Surface.

Celălalt model la ofertă este un Sony 55A80J, cu diagonală mai mare, de 138.8 cm. Costă 6999 lei, iar cu codul "TV4K" aplicat în coş aveţi reducere de 10%, adică 699 lei, plus un voucher pentru produse PlayStation în valoare de 450 de lei. Are culori unic calibrate de Sony, prin mecanismele sale XR şi un procesor puternic, suport HDR şi muchii foarte înguste. Oferă gaming în 4K la 120 FPS şi ca şi la modelul de mai sus sunetul este redat direct din ecran. Are Chromecast integrat şi noul Google TV la bord. 

Aduce şi un mod special de calibrare Netflix şi certificare IMAX Enhanced. 


Autor: Ervin