🎁 Magazine cu campanii și reduceri partenere BF.ro!

Smart TV QLED, Samsung QE65Q70T, diagonală 163 cm, rezoluție 4K la cel mai bun preț din România!

Oferte Flanco

Dacă sunteți în căutarea unui televizor de calitate, Samsung QE65Q70T costă 3.999 lei la Flanco, doar azi. Conform Compari.ro este cel mai bun preț practicat în România!

Televizorul are un ecran cu rezoluție 4K, de 163 de centimetri în diagonală. Sunetul este stereo, asigurat de difuzoare a câte de 20W, iar calitatea imaginii este excepțională. El vine cu modul Ambient care oferă contrast îmbunătățit, un negru profund și un alb intens. Rulând Tizen OS oferă acces la o mulțime de aplicații de streaming, iar aplicațiile preinstalate oferă o conectare mai bună cu smartphone-ul. El suportă chiar și AirPlay pentru dispozitivele cu iOS. Pe partea de conectivitate regăsim 4 porturi HDMI, două porturi USB 2.0, RF In, Slot CI+ și ieșire audio optică. Se poate conecta la rețele WiFi dual-band și oferă și funcție de upscale avansată.

Există și un avantaj dacă alegeți să îl achiziționați de la Flanco - posibilitatea de a-l plăti în 3 sau 4 rate fără dobândă prin sistemul Oney. Puteți achiziționa Smart TV-ul de aici!


Autor: Ervin