🔖 Magazine cu campanii și reduceri de 🖤 BLACK FRIDAY 2023!

Smart TV QLED TCL 55C721, 4K, 139 cm, cu extra-discount astăzi la eMAG!

Smart TV, Android 11, 4K, QLED - 10% extra-discount cu codul "televizoare"

Dacă erați în căutarea unui smart TV, mai multe modele din oferta eMAG au azi parte de extra-discount de 10% dacă aplicați codul "televizoare" la check-out. Mi-a atras atenția TCL 55C721, în variantă cu display de 139 cm, ce costă 2429 lei după aplicarea codului amintit mai sus. Este un model nou ce nu e comercializat de către alți retaileri momentan.

Pentru această sumă primiți un smart TV cu design inedit, cu muchii ultra-subțiri și display QLED de 139 cm și rezoluție 4K. El rulează Android 11 și vine cu 16 GB de stocare pentru instalarea aplicațiilor de streaming preferate facil. Poate prelua comenzi vocale prin Amazon Alexa sau Google Assistant și sosește cu o mulțime de tehnologii de imagine. Are parte de difuzoare stereo cu putere de 16W și o varietate de porturi. Deși are HDMI 2.1, refresh rate-ul este de 50Hz. Veți putea să vă bucurați însă de jocuri la calitate 4K pe noile console PlayStation 5 și Xbox Series S/X. 

Smart TV-ul este disponibil aici!

Disclaimer: Acest preț a fost valabil pe data de de 24-11-2021 . Între timp, probabil, s-a modificat (sau produsul nu mai este în stoc). Nu ne asumăm responsabilitatea pentru eventualele inadvertențe. Puteți însă căuta un alt produs pe site-ul eMAG.


Autor: Mihai Arsene