🎁 Magazine cu campanii și reduceri partenere BF.ro!

Smart TV Samsung UE43AU8072UXXH (108 cm, 4K) la super preț astăzi

Smart TV LED cu diagonală de 108 cm la sub 1400 de lei

Printre cele mai atractive produse din campania de Black Friday organizată de Orange regăsim Smart TV-ul Samsung UE43AU8072UXXH care costă doar 1380.91 de lei, iar transportul său este gratuit. Este un preț excelent pentru un televizor cu diagonală destul de mare (108 cm) și rezoluție 4K, alți retaileri comercializând acest model la sume de peste 1600 lei conform Compari.ro.

Televizorul are un procesor Crystal 4K la interior și sosește cu o mulțime de tehnologii pentru imagine pentru a regla în mod inteligent contrastul, culorile și luminozitatea în funcție de conținut. El rulează Tizen OS, permite instalarea a zeci de aplicații de streaming (Netflix, Youtube, Amazon Prime etc) și vine cu certificare HDR 10+ și boxe de 20W. Totodată, tehnologia Dolby Digital Plus este aici pentru a oferi o experiență cinematografică. Evident, are și WiFi, Bluetooth și permite redarea conținutului de pe smartphone prin mirroring. Găsim aici și 3 porturi HDMI, 2 porturi USB, intrare RF, intrare audio și eARC. 

Smart TV-ul poate fi comandat de aici!

Disclaimer: Acest preț a fost valabil pe data de de 10-11-2021 . Între timp, probabil, s-a modificat (sau produsul nu mai este în stoc). Nu ne asumăm responsabilitatea pentru eventualele inadvertențe, dar vă recomandăm Compari.ro pentru a găsi cel mai bun preț pentru el.


Autor: Mihai Arsene