🎁 Magazine cu campanii și reduceri partenere BF.ro!

Smart TV ULED HISENSE 65U7QF, 164 cm, Ultra HD 4K, HDR, la sub 2500 de lei!

Oferte Altex

Cine este în căutarea unui Smart TV cu display generos, HISENSE 65U7QF poate fi achiziționat pentru doar 2459 de lei astăzi, cel mai bun preț din România conform Compari.ro. Este vorba despre un televizor cu muchii înguste, diagonală de 164 cm și ecran ULED, cu rezoluție 4K și suport HDR10+, Dolby Vision și upscaling (pentru content FHD și HD). Smart TV-ul oferă un sistem de două difuzoare cu putere de 20W și certificare Dolby Atmos, iar unghiurile de vizualizare ajung la 178 de grade, fiind foarte largi. 

Pe partea de conectivitate regăsim Bluetooth, Wi-Fi, Wi-Fi Direct, 4 porturi HDMI, 2 porturi USB-A, dar și port Cl+. Sistemul de operare este VIDAA U 4.0 și se pot instala aplicații de streaming precum Netflix, Amazon Prime și YouTube. Prin urmare, dacă vă doriți un Smart TV cu un raport calitate-preț excelent, culori bune și sunet stereo de calitate, puteți comanda HISENSE 65U7QF de aici!

Îi mulțumim lui Andrei pentru pont!

Disclaimer: Acest preț a fost valabil pe data de de 23-05-2021 . Între timp, probabil, s-a modificat (sau produsul nu mai este în stoc). Nu ne asumăm responsabilitatea pentru eventualele inadvertențe, dar vă recomandăm Compari.ro pentru a găsi cel mai bun preț pentru el.


Autor: Ervin