🎁 Magazine cu campanii și reduceri partenere BF.ro!

Televizor LED LG 55NANO863NA, 139 cm, NanoCell, 4K Ultra HD, la doar 2599 lei

Oferte evoMAG

E cam târziu să vă gândiți la un televizor pentru a vizualiza finala UEFA Champions League de mâine. Totuși, am găsit un Smart TV NanoCell la preț excelent. Modelul LG 55NANO863NA, cu diagonala de 139 de centimetri costă doar 2599 lei la evoMAG. Conform Compari.ro, este cel mai bun preț din România!

Acesta este un model din 2020 și dispune de rame înguste, face parte din clasa energetică nouă și aduce un panou LED generos, cu rezoluție Ultra HD 4K. Are WiFi, rulează Web OS, unul dintre cele mai bune sisteme de operare pentru Smart TV și sosește cu suport HDR10 Pro. Culorile sunt naturale, RGB pur, iar procesorul Alpha 7 4K de generația a treia îmbunătățește imaginea și sunetul în timp real. Televizorul dispune și de Dolby Vision, Dolby Atmos, Filmmaker Mode și HLG Pro. Pe partea de conectivitate amintim slot Cl+, Ethernet, 3x USB 2.0 și 4x HDMI.

Sunetul este redat printr-un sistem de două difuzoare a câte 10W, iar smart TV-ul oferă și suport pentru Apple TV+, VRR. Funcția inedită pentru pasionații de sport este LG Sports Alert, aceasta aducând informații în timp real asociate echipelor preferate. Puteți comanda televizorul de aici!

Disclaimer: Acest preț a fost valabil pe data de de 28-05-2021 . Între timp, probabil, s-a modificat (sau produsul nu mai este în stoc). Nu ne asumăm responsabilitatea pentru eventualele inadvertențe, dar vă recomandăm Compari.ro pentru a găsi cel mai bun preț pentru el.


Autor: Ervin