🎁 Magazine cu campanii și reduceri partenere BF.ro!

Televizor LED Samsung Smart TV Crystal UE43AU8072 (2021), 108 cm, 4K UHD, la doar 1789 lei

Oferte PC Garage

În cazul în care nu ați achiziționat încă un televizor pentru a urmări toate meciurile Euro 2020, modelul Samsung Smart TV Crystal UE43AU8072 costă doar 1789 lei azi. Conform Compari.ro, acesta este cel mai bun preț din România, având o reducere de 200 de lei la PC Garage. 

Este vorba despre un Smart TV cu panou LED de 108 centimetri. Acesta are rezoluție 4K, aspect modern, având margini înguste și rulează Tizen OS ca sistem de operare. Acesta ar fi unul dintre cele mai bune OS-uri pentru televizoarele inteligente. Permite navigarea pe internet și descărcarea aplicațiilor de streaming facil, utilizatorii având la dispoziție Netflix, HBO Go, Spotify, Youtube sau Amazon Prime la o simplă apăsare de telecomandă. El are difuzoare stereo, de 20W și vine cu tehnologia Dolby Digital Plus. Pe partea de conectică regăsim două porturi USB 2.0, 3 porturi HDMI, Cl Slot, Lan, iar televizorul are WiFi și Bluetooth.

Imaginea este îmbunătățită, acesta fiind certificat HDR. Dacă aveți un telefon Samsung puteți chiar să îl conectați folosind DeX Wireless. Este un model din 2021, iar prețul este foarte bun. Puteți comanda Smart TV-ul de aici!

Disclaimer: Acest preț a fost valabil pe data de de 18-06-2021 . Între timp, probabil, s-a modificat (sau produsul nu mai este în stoc). Nu ne asumăm responsabilitatea pentru eventualele inadvertențe, dar vă recomandăm Compari.ro pentru a găsi cel mai bun preț pentru el.


Autor: Ervin