🎁 Magazine cu campanii și reduceri partenere BF.ro!

Televizor LED Samsung UE50TU7092, 125 cm, rezoluție 4K, la doar 1799 lei

Oferte evoMAG

Cine este în căutarea unui smart TV cu diagonală generoasă, culori bune și nu foarte scump, găsiți modelul Samsung UE50TU7092 la doar 1.799 lei. Este vorba despre un televizor cu tehnologie LED și diagonală de 125 cm. Acesta oferă culori vii și bogate, iar procesorul Crystal 4K de la interior reglează contrasul și controlează funcția HDR în timp real.

TV-ul îți permite chiar să redai prin wireless ecranul laptopului și să continui munca de la birou facil, acasă, pe cel mai mare ecran din casă.  Are difuzoare stereo, fiecare oferind o putere de 10W, iar marginile sunt înguste, având un design modern. Ca porturi amintim 2x HDMI, un port USB 2.0, slot Cl, Ethernet și ieșire audio optică. Bineînțeles, venind de la Samsung, rulează Tizen OS, acest sistem de operare permițând utilizatorilor să instaleze o mulțime de aplicații de streaming precum Netflix, YouTube, Spotify, HBO Go și Amazon Prime.

Puteți comanda smart TV-ul de aici!

Disclaimer: Acest preț a fost valabil pe data de de 10-06-2021 . Între timp, probabil, s-a modificat (sau produsul nu mai este în stoc). Nu ne asumăm responsabilitatea pentru eventualele inadvertențe, dar vă recomandăm Compari.ro pentru a găsi cel mai bun preț pentru el.


Autor: Ervin