🎁 Magazine cu campanii și reduceri partenere BF.ro!

Televizorul Samsung The Frame, în variantă de 138 cm, primește un discount excelent azi

Oferte Flanco

Televizorul ce se vrea o operă de artă contemporană, Samsung The Frame, este disponibil acum la Flanco la suma de 3799 de lei. Este varianta de 138 de centimetri ce se comercializează la alți retaileri la sume de peste 5000 de lei, conform Compari.ro.

Smart TV-ul are parte de un display cu rezoluție 4K Ultra HD, de calitate superioară, QLED. Vine cu un design inedit, permițând utilizatorilor să își creeze propriul stil prin schimbarea ramei exterioare. Se transformă practic într-un tablou, fiind capabil să afișeze peste 1400 de opere de artă în stand-by. Nu uităm totuși faptul că e vorba de un Smart TV. El rulează Tizen OS și permite instalarea a sute de aplicații pentru streaming din aplicațiile dedicate. Vine și cu browser web și o mulțime de opțiuni menite să îmbunătățească experiența de utilizare.

Are parte de difuzoare de 40W, 4 porturi HDMI, două porturi USB 2.0, slot Cl+ și ieșire audio. Vine cu WiFi, Bluetooth și permite rularea de conținut direct de pe smartphone, wireless. Vine și cu un sistem de ascundere a cablurilor pentru ca design-ul său să nu fie afectat. 

Puteți comanda televizorul Samsung The Frame 55LS03T de aici!

Disclaimer: Acest preț a fost valabil pe data de de 22-10-2021 . Între timp, probabil, s-a modificat (sau produsul nu mai este în stoc). Nu ne asumăm responsabilitatea pentru eventualele inadvertențe, dar vă recomandăm Compari.ro pentru a găsi cel mai bun preț pentru el.


Autor: Mihai Arsene