🔖 Magazine cu campanii și reduceri de 🖤 BLACK FRIDAY 2023!

Xiaomi Mi Box S TV cu control vocal transforma orice TV în smart TV şi are preţ corect

Oferta Quickmobile: Xiaomi Mi Box S TV cu control vocal la 258 lei, plus 3% reducere cu cod "QUICK202"

Moda TV box-urilor nu a apus, chiar dacă smart TV-urile s-au înmulţit. Cei care preferă să îşi păstreze televizorul mai vechi, care încă se ţine bine pe diagonală şi rezoluţie pot totuşi să cumpere un TV box sau un dongle cu funcţii smart. Un exemplu este acest Xiaomi Mi Box S TV, care are avantajul controlului vocal.

Costă 258 lei la Quickmobile şi dacă aplicaţi codul "QUICK202" aveţi reducere de 3%. Acest dispozitiv se conectează la portul HDMI al televizorului şi oferă acces la servicii de streaming, aplicaţii şi multe altele, la calitate 4K. Pe lângă controlul vocal, vine cu suport Dolby şi DTS, dar şi 8 GB stocare locală, pe care puteţi copia filme şi muzica. Rulează Android 8.1 şi vine cu port HDMI 2.0a, un USB 2.0 şi audio out. La 258 lei e cel mai bun pret de pe piata conform Compari.ro

Îl găsiţi aici.

Disclaimer: Acest preț a fost valabil pe data de de 25-11-2021 . Între timp, probabil, s-a modificat (sau produsul nu mai este în stoc). Nu ne asumăm responsabilitatea pentru eventualele inadvertențe, dar vă recomandăm Compari.ro pentru a găsi cel mai bun preț pentru el.


Autor: Radu