Clicky

Magazine cu CAMPANII ACTIVE/ REDUCERI ☝

RESIGILATUL ZILEI #72: Trotinetă electrică SPEEDXMAN 9 (viteză 40 km/h) acum mai ieftină în variantă resigilată!

Trotinetă electrică de oraș cu discount în variantă resigilată

Seria noastră „RESIGILATUL ZILEI” revine azi și dacă tot a venit primăvara și ne pregătim chiar pentru sezonul estival, e posibil să căutați vehicule electrice care să vă facă traversarea orașului mai rapidă, poate chiar mai distractivă. Am găsit trotineta electrică SPEEDXMAN 9 la evoMAG în variantă resigilată la suma de 2799 lei, în condițiile în care una nouă s-ar vinde pentru 3399 lei.

Ea vine cu roți pneumatice de 9 inch, cântărește 18 kilograme și are un motor de 500W la bază. Atinge viteze de până la 40 km/h, iar autonomia de 40-80 kilometri este asigurată de o baterie LG de 15,6A. Vine cu frână pe disc față/spate, suspensie hidraulică pe față și amortizor dublu pe spate. Aduce și lumini LED (2 pe față și 3 pe spate), iar ea are un display monocrom care se va vedea impecabil chiar și în lumină puternică. Observ că e destul de apreciată, conform recenziilor de pe site. 

O găsiți aici!

Disclaimer: Acest preț a fost valabil pe data de de 14-04-2022. Între timp, probabil, s-a modificat (sau produsul nu mai este în stoc). Nu ne asumăm responsabilitatea pentru eventualele inadvertențe, dar vă recomandăm Compari.ro pentru a găsi cel mai bun preț pentru el.


Autor: Mihai Arsene