Clicky

Magazine cu CAMPANII ACTIVE/ REDUCERI ☝

RESIGILATUL ZILEI #94: Trotinetă electrică pliabilă RYDE 350 Ranger, doar 2052 lei în variantă resigilată

Codul „resigilate” îți aduce azi 10% extra-discount pentru această trotinetă

Dacă tot a venit vara, am căutat și produse specifice acestui sezon pentru seria noastră „RESIGILATUL ZILEI”. Episodul 94 vă aduce trotineta electrică pliabilă RYDE 350 Ranger. Ar costa nouă peste 2499 lei conform Compari.ro și la eMAG chiar 2649 lei. O găsiți însă și în variantă resigilată și nu mă uit la cea mai ieftină, ci la cea de 2279 lei care ar avea urme fine de utilizare. Codul „resigilate” vă aduce azi 10% extra-discount din această sumă, așa că poate fi a voastră pentru doar 2052 lei. Atenție însă, pentru a utiliza codul trebuie să dați comandă din aplicația mobilă eMAG.

Trotineta aduce un motor electric de 350W și oferă o autonomie de 37-45 de kilometri. Poate atinge viteze de până la 35 km/h, are o greutate de 15 kilograme și sustine sarcini de până la 120 de grade. Are roți de 8 inch, iar roata din față este umflată cu aer pentru confort. Roata din spate este plină, iar trotineta vine și cu sistem de semnalizare, sistem de închidere inteligent cu cheie și încărcător de 42V. Alimentarea se realizează în aproximativ 5 ore.

Găsiți trotineta RYDE 350 Ranger aici!

Disclaimer: Acest preț a fost valabil pe data de de 19-05-2022. Între timp, probabil, s-a modificat (sau produsul nu mai este în stoc). Nu ne asumăm responsabilitatea pentru eventualele inadvertențe, dar vă recomandăm Compari.ro pentru a găsi cel mai bun preț pentru el.

Trotinetă electrică Ryde 350 (resigilat)


Autor: Mihai Arsene