Clicky

Magazine cu CAMPANII ACTIVE/ REDUCERI ☝

Trotineta electrica XIAOMI MI PRO 2 cu sute de lei mai ieftină decât la alți retaileri

1899 lei pentru trotineta electrică XIAOMI MI PRO 2

Primăvara înseamnă și multe ieșiri în parc, astfel că o trotinetă electrică reprezintă o achiziție înțeleaptă nu doar pentru plimbare ci și pentru transport până la muncă. Dacă ne uităm pe compari.ro, modelul Xiaomi Mi Pro 2 are un preț minim de 2379 lei, sumă practicată de majoritatea retailerilor.

Xiaomi Mi Pro 2

Există o mare excepție totuși, aceea fiind Altex care are astăzi listată trotineta la doar 1899 lei, cu sute de lei mai ieftină decât la ceilalți. Trotineta are roți de 8.5 inch, urcă la 12 grade, vine cu viteză maximă de 25 km/h și livrează autonomie generoasă de 45 km.

Suportă o greutate de 100 kg și are lumini de noapte, disc frânare ventilat pe spate și E-ABS pe roata din față. Avem și sistem de recuperare a energiei cinetice și cadru aluminiu. 

Poți comanda trotineta Xiaomi Mi PRO 2 de aici

Îi mulțumim lui Eclynoh pentru acest pont.

Disclaimer: Acest preț a fost valabil pe data de de 29-04-2022. Între timp, probabil, s-a modificat (sau produsul nu mai este în stoc). Nu ne asumăm responsabilitatea pentru eventualele inadvertențe, dar vă recomandăm Compari.ro pentru a găsi cel mai bun preț pentru el.


Autor: Claudiu Sima