🎁 Magazine cu campanii și reduceri partenere BF.ro!

Azi apar la orizontul nocturn niște căști albe, OnePlus Buds White; #RushToBFro (Sez1, Ep26)

A doua pereche de căști OnePlus Buds gata de a-și găsi proprietar nou #GIVEAWAY

OnePlus Buds White pot fi cumpărate de pe site-ul ITGalaxy.ro și suntem la al doilea giveaway pentru acest model de căști (primele au ajuns deja la câștigător ?). Câștile sunt o sponsorizare a celor de la Mobilissimo.ro, iar prezentarea lor o puteți urmări imediat după ce ași citit regulamentul acestui GIVEAWAY din seria premergăroare Black Friday.

Condiții de participare #RushToBFro:

  1. Primele 10 comentarii corecte la acest GIVEAWAY #RushToBFro pot concura pentru câștigarea cadoului pus la bătaie
  2. Comentariul trebuie să conțină obligatoriu 4 elemente: „Revendic”, numele complet al cadoului (OnePlus Buds), prețul (cu decimale, dacă ele nu sunt egale cu zero) și magazinul, așa cum este el indicat în acest articol, la mod exact! (Ex: Revendic *nume produs*, care costă *preț produs* lei pe *nume magazin*)
  3. Cei care editează ulterior postării comentariul, sunt descalificați
  4. Câștigătorul va fi extras prin random.org dintre primii 10 care vor revendica la mod corect cadoul în secțiunea comentarii
  5. Cel care câștigă, în momentul primirii cadoului, se obligă să revină aici și să posteze dovada primirii lui (comentariu cu fotografie)
  6. Câștigătorul își pierde dreptul de a participa timp de 30 de zile la alte giveaway-uri #RushToBFro

Prezentare video OnePlus Buds

Inițiativa #RushToBFro a ajuns la episodul 26, iar până la Black Friday eMAG mai e puțin. Așteptați-vă la premii consistente în noaptea de 11 pe 12 noiembrie! ? ???

Mai jos aveți și două tutoriale utile despre cum vă puteți mări șansele de câștig:

Vă urăm BAFTĂ și vă recomandăm să vă abonați la notificările din Browser, dar și la Pagina nostră de Facebook! Acest lucru vă va ajuta să vă măriți șansele de câștig în cazul giveaway-urilor #RushToBFro, dar vă vor ajuta să aflați și despre REDUCERI REALE pe care le postăm aici zilnic! ?

OnePlus Buds White

Disclaimer: Acest preț a fost valabil pe data de de 05-11-2021 . Între timp, probabil, s-a modificat (sau produsul nu mai este în stoc). Nu ne asumăm responsabilitatea pentru eventualele inadvertențe, dar vă recomandăm Compari.ro pentru a găsi cel mai bun preț pentru el.


Autor: Ervin