🎁 Magazine cu campanii și reduceri partenere BF.ro!

Azi avem antrenament de Black Friday cu HUAWEI FreeBuds 3i; #RushToBFro (Sez1, Ep27)

Maraton de giveaway BF.ro (Black Friday 2021), azi cu căștile TWS, ANC, HUAWEI FreeBuds 3i

Azi avem antrenament pentru ziua de Black Friday de săptămâna viitoare cu un giveaway care vă poate face fericiți cu niște căști cu anulare a zgomotului de fond activă. Se numesc HUAWEI FreeBuds 3i și le avem spre dat de la Mobilissimo, cei care i-au făcut review aici.

Privind prețul, cel mai okay este cel de pe Quickmobile, acolo unde puteți folosi și voucher-ul QUICK202, astfel obținând un preț cu încă 3% tăiat față de cel afișat. Totuși, ca să nu vă încurc ?, prețul pe care trebuie să îl precizați e cel pe care îl afișează retailerul.

Acum e momentul să recapitulăm regulamentul.

Condiții de participare #RushToBFro:

  1. Primele 10 comentarii corecte la acest GIVEAWAY #RushToBFro pot concura pentru câștigarea cadoului pus la bătaie
  2. Comentariul trebuie să conțină obligatoriu 4 elemente: „Revendic”, numele complet al cadoului (HUAWEI FreeBuds 3i), prețul (cu decimale, dacă ele nu sunt egale cu zero) și magazinul, așa cum este el indicat în acest articol, la mod exact! (Ex: Revendic *nume produs*, care costă *preț produs* lei pe *nume magazin*)
  3. Cei care editează ulterior postării comentariul, sunt descalificați
  4. Câștigătorul va fi extras prin random.org dintre primii 10 care vor revendica la mod corect cadoul în secțiunea comentarii
  5. Cel care câștigă, în momentul primirii cadoului, se obligă să revină aici și să posteze dovada primirii lui (comentariu cu fotografie)
  6. Câștigătorul își pierde dreptul de a participa timp de 30 de zile la alte giveaway-uri #RushToBFro

Iată și video-recenzia celor de la Mobilissimo

Cu acest nou episod, inițiativa #RushToBFro a ajuns la episodul 27, iar până la Black Friday eMAG mai e puțin. Așteptați-vă la premii consistente în noaptea de 11 pe 12 noiembrie! ? ???

Mai jos aveți și două tutoriale utile despre cum vă puteți mări șansele de câștig:

Vă urăm BAFTĂ și vă recomandăm să vă abonați la notificările din Browser, dar și la Pagina nostră de Facebook! Acest lucru vă va ajuta să vă măriți șansele de câștig în cazul giveaway-urilor #RushToBFro, dar vă vor ajuta să aflați și despre REDUCERI REALE pe care le postăm aici zilnic! ?

HUAWEI FreeBuds 3i

Disclaimer: Acest preț a fost valabil pe data de de 06-11-2021 . Între timp, probabil, s-a modificat (sau produsul nu mai este în stoc). Nu ne asumăm responsabilitatea pentru eventualele inadvertențe, dar vă recomandăm Compari.ro pentru a găsi cel mai bun preț pentru el.


Autor: Ervin