🎁 Magazine cu campanii și reduceri partenere BF.ro!

#RushToBFro / Kawoo j600, maraton de #giveaway cu ocazia Black Friday 2021 (Sez1, Ep10)

#RushToBFro maraton de giveaway BF.ro (Black Friday 2021)

Wireless inductive mobile phone charging Wireless Bluetooth speaker desktop mini audio alarm mobile support. Așe este descris Kawoo j600 pe Aliexpress. Salutare prieteni nocturni ai BF.ro! :) Am făcut niște modificări în regulament, dar unele care nu afectează esențial procedura de până acum. E mai degrabă o completare cu niște criterii care în opinia noastă, erau evidente: nu sunt admise editările de comentarii ulterioare postării, iar prețul și magazinul din revendicare trebuie să fie cele pe care le citiți în acest articol. Dar hai să vă vedem regulamentul de concurs 2.0.

Condiții de participare #RushToBFro:

  1. Primul comentariu la postarea publicată sub hashtag-ul #RushToBFro câștigă cadoul pus la bătaie
  2. Comentariul trebuie să conțină obligatoriu 4 elemente: „Revendic”, numele complet al cadoului, prețul și magazinul asociat prețului din acest articol (Ex: Revendic *nume produs*, care costă *preț produs* lei pe *nume magazin*)
  3. Cei care editează ulterior postării comentariul, sunt descalificați
  4. Cel care câștigă, în momentul primirii cadoului se obligă să revină aici și să posteze dovada primirii lui (comentariu cu fotografie)
  5. Câștigătorul își pierde dreptul de a participa timp de 30 de zile la alte giveaway-uri #RushToBFro
  6. Revendicările se fac exclusiv pe BF.ro, în secțiunea comentarii

Cadoul de față l-am primit de la Xiaomi cu ocazia lansării telefoanelor Xiaomi 11T în România și ne-am gândit să-l oferim mai departe spre voi. Kawoo j600 este un speaker prin inducție, dar și Bluetooth, cu afisaj digital. Afișajul se rezumă la modul ceas, dar întregul ansamblu ține loc și de doc pentru telefon. Nu, nu oferă încărcare wireless modelul de pe masa noastră, deși Aliexpress îl promovează ca și cum ar avea.. Are baterie însă. Cert e că e util pe un birou dacă vă place să ascultați muzică fără căști. Costă $89.25 de altfel.

Între timp am pregătit 2 tutoriale pentru voi, care vă ajută să prindeți unul dintre cadourile puse la bătaie înainte de Black Friday 2021:

Vă urăm BAFTĂ și vă recomandăm să vă abonați la notificările din Browser, dar și la Pagina nostră de Facebook! Acest lucru vă va ajuta să vă măriți șansele de câștig în cazul giveaway-urilor #RushToBFro, dar vă vor ajuta să aflați și despre REDUCERI REALE pe care le postăm aici zilnic! ;)

#RushToBFro / Kawoo j600, maraton de #giveaway cu ocazia Black Friday 2021 (Sez1, Ep10)


Autor: Ervin