🎁 Magazine cu campanii și reduceri partenere BF.ro!

#RushToBFro cu căști de la OnePlus și din alea bune :) / Maraton de GIVEAWAY înainte de Black Friday (Sez1, Ep17)

Maraton de giveaway BF.ro (Black Friday 2021)

Începem acest giveaway cu o prezentare video făcută de cei de la Mobilissimo, care sunt și sponsorul principal al acestui maraton de giveaway BF.ro. De altel găsiți căștile la reducere în acest moment pe evoMAG.ro (apropo, e numele oficial al magazinului cu .ro ?). Dar hai să recapitulăm regulamentul de concurs, să fie foarte clar în ce condiții puteți câștiga căștile OnePlus Buds, varianta gri.

Condiții de participare #RushToBFro:

  1. Primele 10 comentarii corecte la acest GIVEAWAY #RushToBFro pot concura pentru câștigarea cadoului pus la bătaie
  2. Comentariul trebuie să conțină obligatoriu 4 elemente: „Revendic”, numele complet al cadoului, prețul (cu decimale) și magazinul (nu adresa web) asociat prețului din acest articol (Ex: Revendic *nume produs*, care costă *preț produs* lei pe *nume magazin*)
  3. Cei care editează ulterior postării comentariul, sunt descalificați
  4. Câștigătorul va fi extras prin random.org dintre primii 10 care vor revendica la mod corect cadoul în secțiunea comentarii
  5. Cel care câștigă, în momentul primirii cadoului, se obligă să revină aici și să posteze dovada primirii lui (comentariu cu fotografie)
  6. Câștigătorul își pierde dreptul de a participa timp de 30 de zile la alte giveaway-uri #RushToBFro
  7. Revendicările se fac exclusiv pe BF.ro, în secțiunea comentarii

N-o mai lungim cu vorba, deoarece puteți afla despre căștile puse la bătaile totul din prezentarea video de mai sus, âinem însă să vă recomandăm cele doua link-uri de mai jos dacă vreți să vă măriți șansele de găștig pentru viitoarele concursuri #RushToBFro:

Vă urăm BAFTĂ și vă recomandăm să vă abonați la notificările din Browser, dar și la Pagina nostră de Facebook! Acest lucru vă va ajuta să vă măriți șansele de câștig în cazul giveaway-urilor #RushToBFro, dar vă vor ajuta să aflați și despre REDUCERI REALE pe care le postăm aici zilnic! ?

OnePlus Buds

Disclaimer: Acest preț a fost valabil pe data de de 28-10-2021 . Între timp, probabil, s-a modificat (sau produsul nu mai este în stoc). Nu ne asumăm responsabilitatea pentru eventualele inadvertențe, dar vă recomandăm Compari.ro pentru a găsi cel mai bun preț pentru el.


Autor: Ervin