🎁 Magazine cu campanii și reduceri partenere BF.ro!

Tronsmart Apollo Air+, căști TrueWireless cu ANC și tehnologie Qualcomm® aptX™; #RushToBFro (Sez1, Ep15)

Maraton de giveaway BF.ro (Black Friday 2021)

Ce-i mai bun pentru relaxare și pentru liniștea interioară decât o pereche de căști de calitate, unele care elimină zgomotul din cotidian? Fiind seară, suntem pe relaxare și ne relaxăm cu un nou GIVEAWAY, unul care implică căștile TrueWireless cu ANC și tehnologie Qualcomm® aptX™ Tronsmart Apollo Air+. Dar hai să trecem la regulament, care a primit un update pe care l-ați cerut insistent în comentarii. Nouatea este că de acum încolo vom folosi și random.org, iar câștigătorul va fi extras dinte primii 10 care vor comenta corect în secțiunea dedicată pe site revendicărilor cadoului. Hai să parcurgem regulamentul de concurs.

Condiții de participare #RushToBFro:

  1. Primul comentariu la postarea publicată sub hashtag-ul #RushToBFro câștigă cadoul pus la bătaie
  2. Comentariul trebuie să conțină obligatoriu 4 elemente: „Revendic”, numele complet al cadoului, prețul și magazinul asociat prețului din acest articol (Ex: Revendic *nume produs*, care costă *preț produs* lei pe *nume magazin*)
  3. Cei care editează ulterior postării comentariul, sunt descalificați
  4. Câștigătorul va fi extras prin random.org dintre primii 10 care vor revendica la mod corect cadoul în secțiunea comentarii
  5. Cel care câștigă, în momentul primirii cadoului se obligă să revină aici și să posteze dovada primirii lui (comentariu cu fotografie)
  6. Câștigătorul își pierde dreptul de a participa timp de 30 de zile la alte giveaway-uri #RushToBFro
  7. Revendicările se fac exclusiv pe BF.ro, în secțiunea comentarii

Revenind la căștile Tronsmart Apollo Air+, iată ce scrie mobilissimo.ro despre ele:

La fel ca și în cazul modelului Apollo Air și aici sunetul este unul de calitate, livrându-se o audiție plăcută, un volum puternic și un sistem ANC de anulare a zgomotului de fond numai bun pentru a bloca sunetele neplăcute din exterior. Varianta Plus din duo plusează cu extra accesorii precum mai multe dopuri din silicon, o husă de purtare și desigur cu extra funcționalități. Dacă vreți să aveți parte de comoditate și să încărcați căștile wireless, atunci mergeți pe varianta Plus.

Găsiți de altfel toată recenzia aici.

Dacă nu îl câștigați, aflați că cei de la CatMobile mai au o singură bucată pe stoc. ?

Pentru giveaway-urile care vor urma, iată 2 tutoriale care vă ajută să prindeți unul dintre cadourile puse la bătaie înainte de Black Friday 2021:

Vă urăm BAFTĂ și vă recomandăm să vă abonați la notificările din Browser, dar și la Pagina nostră de Facebook! Acest lucru vă va ajuta să vă măriți șansele de câștig în cazul giveaway-urilor #RushToBFro, dar vă vor ajuta să aflați și despre REDUCERI REALE pe care le postăm aici zilnic! ;)

Tronsmart Apollo Air+, căști TrueWireless cu ANC și tehnologie Qualcomm® aptX™; #RushToBFro (Sez1, Ep15)


Autor: Ervin