🎁 Magazine cu campanii și reduceri partenere BF.ro!

Garmin Venu 2 este cel mai nou giveaway BF.ro cu ocazia Black Friday 2021; #RushToBFro (Sez1, Ep29)

Maraton de giveaway BF.ro (Black Friday 2021) - Garmin Venu 2

Garmin este unul dintre cei mai apreciați producători de ceasuri smart și mai toți sortivii îl folosesc, asta deoarece construiește unele dintre cele mai precise dispozitive când vine vorba de fitness și măsurarea activitații depuse. În acest caz vorbim despre Garmin Venu 2. Acest smartwatch este compatibil cu plățile NFC și e campion la autonomie. Mai multe detalii aflați ca de obicei de pe Mobilissimo.ro, sponsorul acestui Giveaway. ? Și acum despre preț! eMAG (1844,62 lei) e magazinul ales și de această dată.

Recapitulăm și regulamentul

Condiții de participare #RushToBFro:

  1. Primele 10 comentarii corecte la acest GIVEAWAY #RushToBFro pot concura pentru câștigarea cadoului pus la bătaie
  2. Comentariul trebuie să conțină obligatoriu 4 elemente: „Revendic”, numele complet al cadoului (Garmin Venu 2), prețul (cu decimale, dacă ele nu sunt egale cu zero) și magazinul, așa cum este el indicat în acest articol, la mod exact! (Ex: Revendic *nume produs*, care costă *preț produs* lei pe *nume magazin*)
  3. Cei care editează ulterior postării comentariul, sunt descalificați
  4. Câștigătorul va fi extras prin random.org dintre primii 10 care vor revendica la mod corect cadoul în secțiunea comentarii
  5. Cel care câștigă, în momentul primirii cadoului, se obligă să revină aici și să posteze dovada primirii lui (comentariu cu fotografie)
  6. Câștigătorul își pierde dreptul de a participa timp de 30 de zile la alte giveaway-uri #RushToBFro

Cu acest nou episod, inițiativa #RushToBFro a ajuns la episodul 29, iar până la Black Friday eMAG mai e puțin. Așteptați-vă la premii consistente în noaptea de 11 pe 12 noiembrie! ? ???

Mai jos aveți și două tutoriale utile despre cum vă puteți mări șansele de câștig:

Vă urăm BAFTĂ și vă recomandăm să vă abonați la notificările din Browser, dar și la Pagina nostră de Facebook! Acest lucru vă va ajuta să vă măriți șansele de câștig în cazul giveaway-urilor #RushToBFro, dar vă vor ajuta să aflați și despre REDUCERI REALE pe care le postăm aici zilnic! ?

Garmin Venu 2


Autor: Ervin