🎁 Magazine cu campanii și reduceri partenere BF.ro!

#RushToBFro / Azi contra cronometru cu HUAWEI WATCH GT 2 Pro; Maraton de GIVEAWAY înainte de Black Friday (Sez1, Ep16)

Maraton de giveaway BF.ro (Black Friday 2021)

Parcă nu l-aș mai da ... ? Salutare prieteni BF.ro! Mărim miza cu fiecare zi ce trece în așteptarea Black Friday din acest an. Totodată probabil suntem unicul site din România care a făcut vreodată un MARATON de GIVEAWAY care ține o lună și oferă cadouri zi de zi. Ce trebuie să rețineți, e că în noaptea de joi spre vineri, adică de pe 11 pe 12 noiembrie va merita să vă transformați în bufnițe, mai ales dacă v-ați abonat la NOTIFICĂRILE din BROWSER! Vom avea câteva telefoane de dat și nu ne referim la ideea de a suna pe cineva! ? Hai însă să revenim la momentul actual și să numesc deșteptul ceas care își va găsi un nou proprietar: „HUAWEI WATCH GT 2 Pro”. Înainte însă de a scrie despre magazin și preț, hai să recapitulăm regulamentul.

Condiții de participare #RushToBFro:

  1. Primele 10 comentarii corecte la acest GIVEAWAY #RushToBFro pot concura pentru câștigarea cadoului pus la bătaie
  2. Comentariul trebuie să conțină obligatoriu 4 elemente: „Revendic”, numele complet al cadoului, prețul (cu decimale) și magazinul (nu adresa web) asociat prețului din acest articol (Ex: Revendic *nume produs*, care costă *preț produs* lei pe *nume magazin*)
  3. Cei care editează ulterior postării comentariul, sunt descalificați
  4. Câștigătorul va fi extras prin random.org dintre primii 10 care vor revendica la mod corect cadoul în secțiunea comentarii
  5. Cel care câștigă, în momentul primirii cadoului, se obligă să revină aici și să posteze dovada primirii lui (comentariu cu fotografie)
  6. Câștigătorul își pierde dreptul de a participa timp de 30 de zile la alte giveaway-uri #RushToBFro
  7. Revendicările se fac exclusiv pe BF.ro, în secțiunea comentarii

În continuare aflați că acest GIVEWAY este posibil datorită Mobilissimo.ro care au prezentat HUAWEI WATCH GT 2 Pro alături de Samsung Galaxy Watch 3, aici.

Revenind la scopul acestui RUSH, magazinul pe care-l indicăm astăzi este HUAWEI STORE, iar prețul îl puteți afla vizitând pagina ceasului de aici.

Pentru giveaway-urile care vor urma, iată 2 tutoriale care vă ajută să prindeți unul dintre cadourile puse la bătaie înainte de Black Friday 2021:

Vă urăm BAFTĂ și vă recomandăm să vă abonați la notificările din Browser, dar și la Pagina nostră de Facebook! Acest lucru vă va ajuta să vă măriți șansele de câștig în cazul giveaway-urilor #RushToBFro, dar vă vor ajuta să aflați și despre REDUCERI REALE pe care le postăm aici zilnic! ?

#RushToBFro / Azi contra cronometru cu HUAWEI WATCH GT 2 Pro; Maraton de GIVEAWAY înainte de Black Friday (Sez1, Ep16)


Autor: Ervin