🎁 Magazine cu campanii și reduceri partenere BF.ro!

Google Chromecast 2.0 este giveaway-ul de duminică din seria #RushToBFro (Sez1, Ep20)

Maraton de giveaway BF.ro (Black Friday 2021)

Am ajuns la al 20-lea GIVEAWAY consecutiv ???, iar în seara asta vom pune la bătaie un Google Chromecast 2.0. Prețul îl puteți afla de pe eMAG.

Avem și o paranteză aici!

Deoarece am avut reclamații în acest sens, aflați că numele magazinului, de acum încolo, trebuie scris în comentarii fix cum e scris în articol. Contează și majusculele, spațierile, tot. EXACT CA ÎN ARTICOL. Pe de altă parte, dacă prețul este unul rotund, nu trebuie scrise zerourile ca decimale, aceptăm atât 100, cât și 100,00 spre exemplu. Totodată, dacă decimalele nu sunt egale cu 0, atunci prețul trebuie precizat cu tot cu ele (Ex: 100,01, 100,99, etc). Pe cale de conscință, nu vor fi acceptate ca răspuns prețurile rotunjite.

Revenind la regulement, îl puteți recapitula mai jos.

Condiții de participare #RushToBFro:

  1. Primele 10 comentarii corecte la acest GIVEAWAY #RushToBFro pot concura pentru câștigarea cadoului pus la bătaie
  2. Comentariul trebuie să conțină obligatoriu 4 elemente: „Revendic”, numele complet al cadoului, prețul (cu decimale) și magazinul (nu adresa web) asociat prețului din acest articol (Ex: Revendic *nume produs*, care costă *preț produs* lei pe *nume magazin*)
  3. Cei care editează ulterior postării comentariul, sunt descalificați
  4. Câștigătorul va fi extras prin random.org dintre primii 10 care vor revendica la mod corect cadoul în secțiunea comentarii
  5. Cel care câștigă, în momentul primirii cadoului, se obligă să revină aici și să posteze dovada primirii lui (comentariu cu fotografie)
  6. Câștigătorul își pierde dreptul de a participa timp de 30 de zile la alte giveaway-uri #RushToBFro
  7. Revendicările se fac exclusiv pe BF.ro, în secțiunea comentarii

Despre DONGLE-ul Google puteți afla mai multe din cllipul de mai jos:

Mai departe vă recomandăm cele doua link-uri de mai jos dacă vreți să vă măriți șansele de câștig pentru viitoarele concursuri #RushToBFro:

Vă urăm BAFTĂ și vă recomandăm să vă abonați la notificările din Browser, dar și la Pagina nostră de Facebook! Acest lucru vă va ajuta să vă măriți șansele de câștig în cazul giveaway-urilor #RushToBFro, dar vă vor ajuta să aflați și despre REDUCERI REALE pe care le postăm aici zilnic! ?

Google Chromecast 2.0


Autor: Ervin