🎁 Magazine cu campanii și reduceri partenere BF.ro!

Tenda AC6 Smart Dual-Band AC1200, un nume lung pentru acest giveaway nocturn; #RushToBFro (Sez1, Ep22)

Maraton de giveaway BF.ro (Black Friday 2021)

Tenda AC6 Smart Dual-Band AC1200 îl găsiți pe CEL.ro la un preț foarte bun. Este un router dual-band care suportă standardele WiFi 802.11 b/g/n și 802.11 a/n/ac. Ceea ce înseamnă că oferă acoperire atât în banda 2,4G cât și în cea de 5G. Routerul wireless are 3 porturi LAN și 1 port WAN. Are ș aplicație pentru mobil, pentru un setup mai facil. Tenda promite de altfel viteze pentru gaming online UHD, deci viteza e la ea acasă. Mulțumim celor de la Tenda pentru sponsorizarea #RushToBFro! ?

Hai să vedem regulamentul de concurs.

Condiții de participare #RushToBFro:

  1. Primele 10 comentarii corecte la acest GIVEAWAY #RushToBFro pot concura pentru câștigarea cadoului pus la bătaie
  2. Comentariul trebuie să conțină obligatoriu 4 elemente: „Revendic”, numele complet al cadoului (Tenda AC6 Smart Dual-Band AC1200), prețul (cu decimale, dacă ele nu sunt egale cu zero) și magazinul, așa cum este el indicat în acest articol, la mod exact! (Ex: Revendic *nume produs*, care costă *preț produs* lei pe *nume magazin*)
  3. Cei care editează ulterior postării comentariul, sunt descalificați
  4. Câștigătorul va fi extras prin random.org dintre primii 10 care vor revendica la mod corect cadoul în secțiunea comentarii
  5. Cel care câștigă, în momentul primirii cadoului, se obligă să revină aici și să posteze dovada primirii lui (comentariu cu fotografie)
  6. Câștigătorul își pierde dreptul de a participa timp de 30 de zile la alte giveaway-uri #RushToBFro

Mai departe vă recomandăm cele doua link-uri de mai jos dacă vreți să vă măriți șansele de câștig pentru viitoarele concursuri #RushToBFro:

Vă urăm BAFTĂ și vă recomandăm să vă abonați la notificările din Browser, dar și la Pagina nostră de Facebook! Acest lucru vă va ajuta să vă măriți șansele de câștig în cazul giveaway-urilor #RushToBFro, dar vă vor ajuta să aflați și despre REDUCERI REALE pe care le postăm aici zilnic! ?

Tenda AC6 Smart Dual-Band AC1200

ÎN AFARA CONCURSULUI!

Tenda recomandă și aceste produse intrate la reducere cu ocazia Black Friday:


Autor: Ervin