🎁 Magazine cu campanii și reduceri partenere BF.ro!

Tenda Beli SP6 este o priză inteligentă WiFi cu aplicație dedicată și suport Google Assistant/ Alexa; #RushToBFro (Sez1, Ep28)

Maraton de giveaway BF.ro (Black Friday 2021), azi cu Tenda Beli SP6

Tenda Beli SP6 este o soluție simplă și ieftină de control de la distanță pentru anumite electronice sau electrocasnice (îl putem folosi și ca temporizator). Spre exemplu eu folosesc astfel de dispozitive pentru acvariu, dar și pentru lumina din curte. Cu ajutorul Google Home am reglat astfel priza, încăt să se aprindă odată cu lăsarea serii și să se stingă în zori (suportă de altfel și Alexa). E utilă deci în foarte multe situații și evident are aplicație proprie. Dacă vreți să aflați mai multe despre dispozitiv, găsiți un review pe Mobilissimo. Prețul lui Tenda Beli SP6 îl puteți afla de pe eMAG.

E momentul să recapitulăm regulamentul

Condiții de participare #RushToBFro:

  1. Primele 10 comentarii corecte la acest GIVEAWAY #RushToBFro pot concura pentru câștigarea cadoului pus la bătaie
  2. Comentariul trebuie să conțină obligatoriu 4 elemente: „Revendic”, numele complet al cadoului (Tenda Beli SP6), prețul (cu decimale, dacă ele nu sunt egale cu zero) și magazinul, așa cum este el indicat în acest articol, la mod exact! (Ex: Revendic *nume produs*, care costă *preț produs* lei pe *nume magazin*)
  3. Cei care editează ulterior postării comentariul, sunt descalificați
  4. Câștigătorul va fi extras prin random.org dintre primii 10 care vor revendica la mod corect cadoul în secțiunea comentarii
  5. Cel care câștigă, în momentul primirii cadoului, se obligă să revină aici și să posteze dovada primirii lui (comentariu cu fotografie)
  6. Câștigătorul își pierde dreptul de a participa timp de 30 de zile la alte giveaway-uri #RushToBFro

Puteți urmări aici un clip oficial de prezentare al produsului

Cu acest nou episod, inițiativa #RushToBFro a ajuns la episodul 28, iar până la Black Friday eMAG mai e puțin. Așteptați-vă la premii consistente în noaptea de 11 pe 12 noiembrie! ? ???

Mai jos aveți și două tutoriale utile despre cum vă puteți mări șansele de câștig:

Vă urăm BAFTĂ și vă recomandăm să vă abonați la notificările din Browser, dar și la Pagina nostră de Facebook! Acest lucru vă va ajuta să vă măriți șansele de câștig în cazul giveaway-urilor #RushToBFro, dar vă vor ajuta să aflați și despre REDUCERI REALE pe care le postăm aici zilnic! ?

Tenda Beli SP6

ÎN AFARA CONCURSULUI:

Tenda recomandă și aceste produse intrate la reducere cu ocazia Black Friday:


Autor: Ervin