🎁 Magazine cu campanii și reduceri partenere BF.ro!

Iată și prima mașină din acest maraton de GIVEAWAY de Black Friday ?; #RushToBFro (Sez1, Ep25)

Mașina de curse Ford GT realme GT 5G (cu telecomandă) poate fi a ta!

Astă vară am prezentat un telefon potent și tentant în același timp, unul care ne-a sosit la pachet (la Mobilissimo) în acestă vară, pentru un review. Cum l-am scos din cutie, puteți vedea mai jos:

Dar nu despre telefon este vorba în acest GIVEAWAY de Black Friday, ci despre jucăria colaterală din prezentarea lui Alex: mașina Ford GT realme GT 5G cu telecomandă. Ca să nu aveți niciun dubiu legat de denumirea cadoului, ea este partea bolduită din propoziția anterioară. Doritorii o pot cumpăra de pe eMAG, iari acum hai să vedem regulamentul de concurs.

Condiții de participare #RushToBFro:

  1. Primele 10 comentarii corecte la acest GIVEAWAY #RushToBFro pot concura pentru câștigarea cadoului pus la bătaie
  2. Comentariul trebuie să conțină obligatoriu 4 elemente: „Revendic”, numele complet al cadoului (Ford GT realme GT 5G), prețul (cu decimale, dacă ele nu sunt egale cu zero) și magazinul, așa cum este el indicat în acest articol, la mod exact! (Ex: Revendic *nume produs*, care costă *preț produs* lei pe *nume magazin*)
  3. Cei care editează ulterior postării comentariul, sunt descalificați
  4. Câștigătorul va fi extras prin random.org dintre primii 10 care vor revendica la mod corect cadoul în secțiunea comentarii
  5. Cel care câștigă, în momentul primirii cadoului, se obligă să revină aici și să posteze dovada primirii lui (comentariu cu fotografie)
  6. Câștigătorul își pierde dreptul de a participa timp de 30 de zile la alte giveaway-uri #RushToBFro

Dezvăluim astfel și primul telefon care va fi pus la bâtaie din cele 3 high-end-uri în nopatea dinspre 11 spre 12 noiembrie aici pe BF.ro. realme GT 5G va fi al unui norocos grăbit să comenteze pe site-ul nostru. Ce pot să vă recoamnd e să vă abonați la notificările din browser, să vă măriți șansele de câștig! ? Ahh, Ford GT-ul costă 209.99 lei.

Mai jos aveți și două tutoriale în acest sens:

Vă urăm BAFTĂ și vă recomandăm să vă abonați la notificările din Browser, dar și la Pagina nostră de Facebook! Acest lucru vă va ajuta să vă măriți șansele de câștig în cazul giveaway-urilor #RushToBFro, dar vă vor ajuta să aflați și despre REDUCERI REALE pe care le postăm aici zilnic! ?

Mașina de curse Ford GT (cu telecom) branduită „realme”, poate fi a ta!


Autor: Ervin