🎁 Magazine cu campanii și reduceri partenere BF.ro!

#RushToBFro continuă! ? Azi vă oferim un întrerupător smart pe nume TENDA Beli SS9 (Sez1, Ep37)

TENDA Beli SS9 așteaptă să-l revendici! Mai știi cum? ?

Promisiunile există ca să se țină, nu? ? Pe de altă parte mă/ne bucură foarte mult că ați rămas alături de noi și după Black Friday! ❤️ În momentul acesta (azi) contorizăm deja peste 5500 de vizitatori, care au deschis în total 24.000 de pagini pe site. Se pare că reducerile pe care le găsim și care de multe ori vin chiar de la voi sub formă de ponturi, vă determină să stați pe aproape. 

Revenind la ideea de promisiune, am zis de câteva ori că GIVEWAY-urile vor continua pa BF.ro, nu degeaba au primit chiar și „sezon” alături de „episod”. Azi urmează de altfel Episodul 37 și va avea drept candidat pentru „măritiș” un întrerupător smart cu variator (dimmer) WiFi 2.4 GHz, compatibil cu Amazon Alexa și Google Assistant, pe nume TENDA Beli SS9. Prețul produsului și magazinul care îl are la vânzare îl puteți afla de pe Compari.ro (deci nu compari.ro, ci magazinul de pe compari.ro FĂRĂ .ro, doar numele lui!).

Reluăm și regulamentul de concurs, să nu ne încurcâm la declararea câștigătorului

Condiții de participare #RushToBFro:

  1. Primele 10 comentarii corecte la acest GIVEAWAY #RushToBFro pot concura pentru câștigarea cadoului pus la bătaie
  2. Comentariul trebuie să conțină obligatoriu 4 elemente: „Revendic”, numele complet al cadoului (TENDA Beli SS9), prețul (cu decimale, dacă ele nu sunt egale cu zero) și magazinul, așa cum este el indicat în acest articol, la mod exact! (Ex: Revendic *nume produs*, care costă *preț produs* lei pe *nume magazin*)
  3. Cei care editează ulterior postării comentariul, sunt descalificați
  4. Câștigătorul va fi extras prin random.org dintre primii 10 care vor revendica la mod corect cadoul în secțiunea comentarii
  5. Cel care câștigă, în momentul primirii cadoului, se obligă să revină aici și să posteze dovada primirii lui (comentariu cu fotografie)
  6. Câștigătorul își pierde dreptul de a participa timp de 30 de zile la alte giveaway-uri #RushToBFro

Cât despre întrerupătorul inteligent, avem aici o descriere a producătorului, urmată de un videoclip oficial de prezentare:

„TENDA Beli SS9 este un întrerupător Wi-Fi inteligent care poate fi reglat de la 1 la 100% din capacitate prin intermediul aplicației Beli. Puteți programa întrerupătorul să pornească și să oprească conform unui calendar de funcționare. SS9 operează direct cu Alexa de la Amazon și cu Google Assistant și funcționează wireless în banda, mai sigură, de 2.4 GHz, fără a mai fi nevoie de un hub adițional. Are dimensiuni standard, putând fi montat direct în majoritatea dozelor existente.”

Prezentare video TENDA Beli SS9

Mai departe vă recomandăm cele doua link-uri de mai jos dacă vreți să vă măriți șansele de câștig pentru următoarele concursuri #RushToBFro:

Vă urăm BAFTĂ și vă recomandăm să vă abonați la notificările din Browser, dar și la Pagina nostră de Facebook! Acest lucru vă va ajuta să vă măriți șansele de câștig în cazul giveaway-urilor #RushToBFro, dar vă vor ajuta să aflați și despre REDUCERI REALE pe care le postăm aici zilnic! ?

TENDA Beli SS9

ÎN AFARA CONCURSULUI:

Tenda recomandă și aceste produse intrate la reducere cu ocazia Black Friday:

Disclaimer: Acest preț a fost valabil pe data de de 16-11-2021 . Între timp, probabil, s-a modificat (sau produsul nu mai este în stoc). Nu ne asumăm responsabilitatea pentru eventualele inadvertențe, dar vă recomandăm Compari.ro pentru a găsi cel mai bun preț pentru el.


Autor: Ervin