🎁 Magazine cu campanii și reduceri partenere BF.ro!

#RushToBFro / Motorola Moto G9 Plus, maraton de #giveaway cu ocazia Black Friday 2021 (Sez 1, EP 8)

#RushToBFro maraton de giveaway BF.ro (Black Friday 2021)

Salutare prieteni BF.ro! :) În seara asta încălecăm pe MOTOretă, pelcăm spre „intersecția Black Friday 2021 cu Str. eMAG nr 999,99” și vă aducem un nou telefon pe care îl oferim drept cadou grăbitului care va fi fruntașul fruntașilor în comentarii! 

Terminalul în cauză se numește Motorola Moto G9 Plus (după cum ați putut afla din teasere), dar hai să recapitulăm condițiile de participare la concurs, asta ca să nu lăsăm loc de interpretări.

Condiții de participare #RushToBFro:

  1. Primul comentariu la această postare câștigă cadoul pus la bătaie
  2. Comentariul trebuie să conțină obligatoriu 4 elemente: „Revendic”, numele complet al cadoului, prețul  și magazinul asociat prețului (Ex: Revendic *nume produs*, care costă *preț produs* lei pe *nume magazin*)
  3. Cel care câștigă, în momentul primirii cadoului se obligă să revină aici și să posteze dovada primirii lui (comentariu cu fotografie)
  4. Câștigătorul își pierde dreptul de a participa timp de 30 de zile la alte giveaway-uri #RushToBFro
  5. Revendicările se fac exclusiv pe BF.ro, în secțiunea comentarii

Bineee! Acum hai să vă zic și cât costă acest telefon la eMAG: 999,99 lei.

Cât despre Motorola Moto G9 Plus, puteți afla detalii urmărind recenzia video a celor de la Mobilissimo.ro, cei care sunt și sponsorii acestul GIVEAWAY.

Între timp, ca să vă venim în ajutor, am scris și un mic tutorial aici, legat de cum puteți să „furați startul” legat de aceste concursuri zilnice de înainte de Black Friday 2021. Ce doresc însă să vă transmit suplimentar (asta dacă încă nu v-ați gândit la acest lucru), pe pagina BF de pe Facebook postăm și teasere legat de produsul care urmează, deci practic veți ști ce posta ca giveaway în acea zi. Sper că v-am fost de ajutor! :)

Vă urăm BAFTĂ și vă recomandăm să vă abonați la notificările din Browser! Acest lucru vă va ajuta să vă măriți șansele de câștig în cazul giveaway-urilor #RushToBFro, dar vă vor ajuta să aflați și despre REDUCERILE REALE pe care le postăm aici zilnic! ;)

#RushToBFro / Motorola Moto G9 Plus, maraton de #giveaway cu ocazia Black Friday 2021 (Sez 1, EP 8)

 


Autor: Ervin