🎁 Magazine cu campanii și reduceri partenere BF.ro!

Samsung M5 Smart Monitor & Streaming TV este un nume lung pentru un monitor, dar contează? ?; #RushToBFro (Sez1, Ep32)

Cei de la Samsung au sponsorizat #RushToBFro cu un Monitor Smart

Numele compelt al acestui monitor (copiat de pe site-ul Samsung) este Samsung 24" M5 FHD Smart Monitor & Streaming TV. Cam greu de reținut dacă vrei să-l memorezi de acasă și până ajungi la magazin, chiar și dacă mergi cu mașina. Noroc cu noi care âi-l trimitem direct acasă dacă câștigi acest #RushToBFro ?. L-am găsit într-un singur loc în România, la un partener eMAG, dar ca să nu vă zăpăcesc aiurea, ca magazin precizați doar eMAG în revendicări.

Motitorul se pare că știe și streaming de pe platforme ca Netflix, deci e și un soi de TV în același timp. Mai multe detalii puteți afla despre el pe site-ul producătorului. MULȚUMIM SAMSUNG PENTRU SPONSORIZARE! ??

Dar hai să recapitulăm regulamentul mai întâi ?

Condiții de participare #RushToBFro:

  1. Primele 10 comentarii corecte la acest GIVEAWAY #RushToBFro pot concura pentru câștigarea cadoului pus la bătaie
  2. Comentariul trebuie să conțină obligatoriu 4 elemente: „Revendic”, numele complet al cadoului (Samsung 24" M5 FHD Smart Monitor & Streaming TV), prețul (cu decimale, dacă ele nu sunt egale cu zero) și magazinul, așa cum este el indicat în acest articol, la mod exact! (Ex: Revendic *nume produs*, care costă *preț produs* lei pe *nume magazin*)
  3. Cei care editează ulterior postării comentariul, sunt descalificați
  4. Câștigătorul va fi extras prin random.org dintre primii 10 care vor revendica la mod corect cadoul în secțiunea comentarii
  5. Cel care câștigă, în momentul primirii cadoului, se obligă să revină aici și să posteze dovada primirii lui (comentariu cu fotografie)
  6. Câștigătorul își pierde dreptul de a participa timp de 30 de zile la alte giveaway-uri #RushToBFro

În timp ce dădeam copy/paste la regulament, mi-am adus aminte că am testat la Mobilissimo vresiunea s-a mai mare, M7-le.

Cu acest nou episod, inițiativa #RushToBFro a ajuns la episodul 32, iar până la Black Friday eMAG mai e puțin. Așteptați-vă la premii consistente în noaptea de 11 pe 12 noiembrie! ? ???

Mai jos aveți și două tutoriale utile despre cum vă puteți mări șansele de câștig:

Vă urăm BAFTĂ și vă recomandăm să vă abonați la notificările din Browser, dar și la Pagina nostră de Facebook! Acest lucru vă va ajuta să vă măriți șansele de câștig în cazul giveaway-urilor #RushToBFro, dar vă vor ajuta să aflați și despre REDUCERI REALE pe care le postăm aici zilnic! ?

Samsung M5 Smart Monitor & Streaming TV


Autor: Ervin