🎁 Magazine cu campanii și reduceri partenere BF.ro!

Surpriză pentru fanii mărului mușcat azi; Maraton de giveaway #RushToBFro (Sez1, Ep19)

Apple AirPods 2 vine azi de pe PC Garage

Episodul de azi al giveaway-urilor din seria #RushToBFro îl are ca protagonist pe Apple AirPods 2, a doua generație de AirPods, căști wireless Apple compatibile cu dispozitivele... Apple. Azi vă indicăm PC Garage ca magazin reper pentru prețul giveaway-ul BF.ro. Atenție la numele magazinului. Ei îl scriu separat PC Garage. :) Dar hai să recapitulăm regulamentul acestor concursuri premergătoate MEGA CONCURSULUI de pe data de 11 pe 12 noiembrie (BLACK FRIDAY eMAG).

Condiții de participare #RushToBFro:

  1. Primele 10 comentarii corecte la acest GIVEAWAY #RushToBFro pot concura pentru câștigarea cadoului pus la bătaie
  2. Comentariul trebuie să conțină obligatoriu 4 elemente: „Revendic”, numele complet al cadoului, prețul (cu decimale) și magazinul (nu adresa web) asociat prețului din acest articol (Ex: Revendic *nume produs*, care costă *preț produs* lei pe *nume magazin*)
  3. Cei care editează ulterior postării comentariul, sunt descalificați
  4. Câștigătorul va fi extras prin random.org dintre primii 10 care vor revendica la mod corect cadoul în secțiunea comentarii
  5. Cel care câștigă, în momentul primirii cadoului, se obligă să revină aici și să posteze dovada primirii lui (comentariu cu fotografie)
  6. Câștigătorul își pierde dreptul de a participa timp de 30 de zile la alte giveaway-uri #RushToBFro
  7. Revendicările se fac exclusiv pe BF.ro, în secțiunea comentarii

Mai departe vă recomandăm cele doua link-uri de mai jos dacă vreți să vă măriți șansele de câștig pentru viitoarele concursuri #RushToBFro:

Vă urăm BAFTĂ și vă recomandăm să vă abonați la notificările din Browser, dar și la Pagina nostră de Facebook! Acest lucru vă va ajuta să vă măriți șansele de câștig în cazul giveaway-urilor #RushToBFro, dar vă vor ajuta să aflați și despre REDUCERI REALE pe care le postăm aici zilnic! ?

Apple AirPods 2 vine azi de pe PC Garage

Disclaimer: Acest preț a fost valabil pe data de de 30-10-2021 . Între timp, probabil, s-a modificat (sau produsul nu mai este în stoc). Nu ne asumăm responsabilitatea pentru eventualele inadvertențe, dar vă recomandăm Compari.ro pentru a găsi cel mai bun preț pentru el.


Autor: Ervin