🎁 Magazine cu campanii și reduceri partenere BF.ro!

Ce poate urma după Garmin Venu 2? Garmin Venu 2S, evident! Versiunea pentru Dame ?; #RushToBFro (Sez1, Ep33)

Maraton de giveaway BF.ro (Black Friday 2021) - Garmin Venu 2S

Sunt sigur că ne urmăriți și știți că săptămâna acesta am dat la Giveaway deja un ceas Garmin (Venu 2). Acela a fost pentru bărbați.. azi avem unul pentru Dame ? (sper să văd multe aplicări feminine azi pentru revendicare ?). Ceasup care primește GIVEAWAY azi este Garmin Venu 2S. Îl avem de la Mobilissimo, care i-au făcut recenzia aici. Prețul îl puteți afla de pe eMAG.

Între timp recapitulăm regulamentul ?

Condiții de participare #RushToBFro:

  1. Primele 10 comentarii corecte la acest GIVEAWAY #RushToBFro pot concura pentru câștigarea cadoului pus la bătaie
  2. Comentariul trebuie să conțină obligatoriu 4 elemente: „Revendic”, numele complet al cadoului (Garmin Venu 2S), prețul (cu decimale, dacă ele nu sunt egale cu zero) și magazinul, așa cum este el indicat în acest articol, la mod exact! (Ex: Revendic *nume produs*, care costă *preț produs* lei pe *nume magazin*)
  3. Cei care editează ulterior postării comentariul, sunt descalificați
  4. Câștigătorul va fi extras prin random.org dintre primii 10 care vor revendica la mod corect cadoul în secțiunea comentarii
  5. Cel care câștigă, în momentul primirii cadoului, se obligă să revină aici și să posteze dovada primirii lui (comentariu cu fotografie)
  6. Câștigătorul își pierde dreptul de a participa timp de 30 de zile la alte giveaway-uri #RushToBFro

Iată și un video cu candidatul pentru GIVEAWAY

Cu acest nou episod, inițiativa #RushToBFro a ajuns la episodul 33, iar până la Black Friday eMAG mai e puțin. Așteptați-vă la premii consistente în noaptea de 11 pe 12 noiembrie! ? ???

Mai jos aveți și două tutoriale utile despre cum vă puteți mări șansele de câștig:

Vă urăm BAFTĂ și vă recomandăm să vă abonați la notificările din Browser, dar și la Pagina nostră de Facebook! Acest lucru vă va ajuta să vă măriți șansele de câștig în cazul giveaway-urilor #RushToBFro, dar vă vor ajuta să aflați și despre REDUCERI REALE pe care le postăm aici zilnic! ?

Garmin Venu 2S


Autor: Ervin