🎁 Magazine cu campanii și reduceri partenere BF.ro!

Baseus Gravity, suport auto de telefon cu fixare parbriz sau bord #RushToBFro (Sez1, Ep12)

#RushToBFro maraton de giveaway BF.ro (Black Friday 2021)

Nicio zi fără #giveaway, până de Black Friday. Sună ca un început de poezie, așa-i? ? Azi avem un cadou nu foarte scump, dar util și de calitate. Dacă nu aveți mașină, mai bine spuneți pas, deoarece e vorba de un suport de telefon pentru mașină. El se numește Baseus Gravity și poate fi cumpărat de pe eMAG. Unitatea de la noi e branduită pentru Moto G9 Plus, pe care l-am oferit recent drept cadou aici. Legat de regulamentul de participare aveți detalii mai jos.

Condiții de participare #RushToBFro:

  1. Primul comentariu la postarea publicată sub hashtag-ul #RushToBFro câștigă cadoul pus la bătaie
  2. Comentariul trebuie să conțină obligatoriu 4 elemente: „Revendic”, numele complet al cadoului, prețul și magazinul asociat prețului din acest articol (Ex: Revendic *nume produs*, care costă *preț produs* lei pe *nume magazin*)
  3. Cei care editează ulterior postării comentariul, sunt descalificați
  4. Cel care câștigă, în momentul primirii cadoului se obligă să revină aici și să posteze dovada primirii lui (comentariu cu fotografie)
  5. Câștigătorul își pierde dreptul de a participa timp de 30 de zile la alte giveaway-uri #RushToBFro
  6. Revendicările se fac exclusiv pe BF.ro, în secțiunea comentarii

De asemenea, iată și 2 tutoriale care vă ajută să prindeți unul dintre cadourile puse la bătaie înainte de Black Friday 2021:

Vă urăm BAFTĂ și vă recomandăm să vă abonați la notificările din Browser, dar și la Pagina nostră de Facebook! Acest lucru vă va ajuta să vă măriți șansele de câștig în cazul giveaway-urilor #RushToBFro, dar vă vor ajuta să aflați și despre REDUCERI REALE pe care le postăm aici zilnic! ;)

Baseus Gravity, suport auto de telefon cu fixare parbriz sau bord #RushToBFro (Sez1, Ep12)


Autor: Ervin