🎁 Magazine cu campanii și reduceri partenere BF.ro!

Giveaway-urile BF cu ocazia Black Friday 2021 continuă cu un telefon realme; #RushToBFro (Sez1, Ep23)

Maraton de giveaway BF.ro (Black Friday 2021)

Salutare prieteni BF.ro, Black Friday 2021 și cele 3 telefoane high-end se apropie! ? Azi venim cu un giveaway care aduce din nou un telefon ca premiu pentru unul dintre cei mai rapizi 10 concurenți care vor revendica corect cadoul nostru. Atenție la nume!

Handsetul se numește realme C21.

Din câte am băgat de seamă, cei de la eMAG au fix un exemplar disponibil spre vânzare azi (costă 599,99 lei), la fel ca noi în acest episod 23 din inițiativa #RushToBFro. Hai să recapitulăm între timp regulamentul.

Condiții de participare #RushToBFro:

  1. Primele 10 comentarii corecte la acest GIVEAWAY #RushToBFro pot concura pentru câștigarea cadoului pus la bătaie
  2. Comentariul trebuie să conțină obligatoriu 4 elemente: „Revendic”, numele complet al cadoului (realme C21), prețul (cu decimale, dacă ele nu sunt egale cu zero) și magazinul, așa cum este el indicat în acest articol, la mod exact! (Ex: Revendic *nume produs*, care costă *preț produs* lei pe *nume magazin*)
  3. Cei care editează ulterior postării comentariul, sunt descalificați
  4. Câștigătorul va fi extras prin random.org dintre primii 10 care vor revendica la mod corect cadoul în secțiunea comentarii
  5. Cel care câștigă, în momentul primirii cadoului, se obligă să revină aici și să posteze dovada primirii lui (comentariu cu fotografie)
  6. Câștigătorul își pierde dreptul de a participa timp de 30 de zile la alte giveaway-uri #RushToBFro

realme C21 a primit recenzia celor de la Mobilissimo aici:

Mai departe vă recomandăm cele doua link-uri de mai jos dacă vreți să vă măriți șansele de câștig pentru următoarele concursuri #RushToBFro:

Vă urăm BAFTĂ și vă recomandăm să vă abonați la notificările din Browser, dar și la Pagina nostră de Facebook! Acest lucru vă va ajuta să vă măriți șansele de câștig în cazul giveaway-urilor #RushToBFro, dar vă vor ajuta să aflați și despre REDUCERI REALE pe care le postăm aici zilnic! ?

realme C21


Autor: Ervin